LightCityLife

A legnagyobb baj, hogy nem lehetek Andy Vajna

2016. május 07. - Szarvas Norbert

7e4f5026b52902a397278d71f6b00d1b535e4b3c.jpgMegérkezett a lista 2016 leggazdagabb magyarországi vállalkozóiról és sok érdekes dolgot vehetünk észre! Hogyan tudta Mészáros úr majdnem megtriplázni a vagyonát? Mit jelent a real és az irreál gazdagság? A nemzet Andrisa milyen módon juthatott ennyi pénzhez? És az egésznek mi köze van Kata tepsijéhez? Ehhez hasonló nagyon izgalmas kérdéseket taglalunk írásban és videóban. Ha olvasni akarsz, akkor olvass tovább. Ha videón néznéd inkább meg, miről van szó, akkor pedig görgess legalulra és have fun!

unknown.jpeg

 

Tepsiphone

De most komolyan! Mi a francnak egy nőnek tepsi méretű mobiltelefon, ami gyakorlatilag akkora, mint a keze? Kata kikéri magának, hiszen az iPhone 6S tökéletesen használható szerinte és valójában a méret a lényeg. Ehhez képest Norbi sima iPhone 6-os telefonja nem rúghat labdába.

Megtanultuk, hogy a méret a lényeg és csak azok híresztelik ennek ellenkezőjét, akik...

Ha már meguntuk a túlméretezett telefonunkat, akkor még a konyhában jó hasznát vehetjük tepsiként a süti készítésben. Már aki tud sütni:)

Te gondolkoztál már rajta, hogy mi értelme van egy csaj kezében ilyen hihetetlen méretű telefonnak? Egyáltalán nem nőies Norbi szerint. Még akkor sincs értelme, ha Kata korában már romlik az ember látása. Ha nem látod a telód, akkor nem tepsiphone kell neked, hanem mama-phone. 

6380_senior_mobile_phone_11.JPG

Norbit politikai pályára

Te mit szólsz ahhoz, hogy a gázvezetékszerelő Mészáros Lőrincz egy falu polgármestereként az ország 31. leggazdagabb embere lett megháromszorozva a saját vagyonát? Kata ezt nem érti, pedig Norbi számára világos volt mindig is:

"már mikor gyerek voltam, akkor is tudtam, hogy Magyarországon kétkezű munkával lehet érvényesülni"- Norbi

A tehetség mindig utat tör magának. 

Ha ez nem lenne elég, akkor érdemes megjegyezned, hogy a siker kulcsa, ha magyarként felveszel egy jól hangzó külföldi nevet! Itt nem Joshi Barath-ról lesz szó, hanem mindenki Andrisáról, a terminátor magyar Connorjáról, a hírős Andy Vajnáról.

Andy - azaz Andris - a 16. helyre futott be. Valószínűleg mi is jó eséllyel indulunk a gazdaggá válás útján, ha tovább folytatjuk a média programunkat! Talán egyszer mi is kapunk pénzt az EXIM banktól (állami pénz rögös úton...), hogy nyissunk egy kaszinót, vagy vegyünk egy kereskedelmi tv csatornát (tv2). Örömteli nézni, ahogy Andris a mi pénzünkön Andy-zhet.

Ráadásul tegnap megtudtuk, hogy Andy Vajna

pártfüggetlen.

Szerinted miért kell Andrisnak azt mondani, hogy pártfüggetlen, amikor mindannyian tudjuk, hogy az adófizetők pénzéből épül a birodalom?

Norbinak egy baja van:

"Az a bajom, hogy én nem lehetek Andy."

Pedig valószínűleg az én életem is kormánybiztosi fordulatokat venne, és végre átélhetném a kemény önmegvalósítás rögös útját, amit az adófizetők pénzéből köveztek ki számomra.

Szóval van baj!

Te akarnál Andy lenni?

Ha pont ő nem is lehetsz, attól még lehetsz Fideszes. Ez is gyümölcsözőnek tűnő lehetőség, hiszen a 100 leggazdagabb magyar listáján minden hetedik ember Fidesz közeli vállalkozónak minősül.

Képes vagy ezt a rést te is megtalálni?

Tudod mit? Inkább nézd meg mégis a videót, mert nagyon sok más dologról is szó esik. A hangulat garantált!

Itt tudsz feliratkozni, hogy mindig értesülj a legújabb videónkról! Legközelebb megmutatjuk, hogy lehet 47 ezer forintból megélni! Nem javaslom, hogy kihagyjátok!

Feliratkozás:

https://www.youtube.com/channel/UCDnIFHxynbZP7gmeWY4VocQ

 

 

Ha szerinted sem stimmel a top 100, akkor nyomj egy like-ot:

A bejegyzés trackback címe:

https://lightcitylife.blog.hu/api/trackback/id/tr398692722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netuddki. 2016.05.08. 09:37:44

Szerintem ez az egy dolog igaz a történetben, ami szerint a nemzet mozigépész nyerőgépe pártfüggetlen. Ahogy a fidesz vezérkarának nagy része is az. Mindig ahhoz a párthoz húznak ahonnan a legtöbb pénzt remélik. Ha majd süllyed a fideszes gyorsnaszád, ezek a patkányok fognak először lelépni róla.

Persze a mellett, hogy pártfüggetlen, a "fideszközeliséget" már nem tagadhatja meg. Fideszes befolyásosok a haverjai, nem csoda, hogy a közpénzcsap feléje is csöpögtet a köz vagyonából.

BelAmi 2016.05.08. 11:46:11

A nemzet birkáit mindez hidegen hagyja. Normális országban ilyenkor forradalmat csinálnának.
süti beállítások módosítása