LightCityLife

Az emberiség kinyírja magát? És ennek mi köze a CSOK-hoz?

2016. április 28. - Szarvas Norbert

maxresdefault.jpgMegérkezett a LightCityLife youtube magazin második része, amiben elővesszünk a CSOK intézményét és beszélgetünk egy kicsit az önmegvalósítás intézményéről. A nagy kérdés, hogy az emberiség saját magát írtja ki az önmagvalósítással vagy egyszerűen továbbfejlődik? Ennek mi köze a CSOK-hoz? A CSOK lemondásokkal jár vagy hozzátesz az életedhez? Sok-sok kérdés, amire megpróbálunk válaszolni. És az egésznek mi köze a pizza pulthoz?

A CSOK szakmai részéről már nagyon sokat írt Norbi a saját blogján. Most leginkább a CSOK hatásairól és előzményeiről fogunk beszélni. Megtudhatod, hogy gazdasági szakemberként Norbi hány gyereket számolt a CSOK miatt magának és Kata életmód tanácsadóként mit szólt ehhez.

De minden történetnek van egy nagyon izgalmas kezdete. Megtudhatjuk, hogy Katának mennyi a tarifája! Igen, Kata tarifájáról lesz szó. Akarod tudni mennyibe kerül?:) Elárulom, hogy nem olcsó a csaj!!!!

Norbi több konkrét sztorit mesél el arról, hogy milyen vicces történetekkel találkozott a CSOK-kal kapcsolatban az elmúlt hónapokban. De ez még semmi! Kata nagyon fontos meglátásaival új szintre helyezi az egész történetet. Olyan dolgokról beszél, amiket nem olvashattál a portfólió vagy hvg oldalain.

Abban megegyeztünk, hogy csak a pénz miatt nem éri meg bevállalni a plusz gyereket. Sokkal fontosabb a szeretet és a család. Nagyon őszinték akartunk lenni, ezért egy kevésbé szimpi témát is elővettünk:

miről mond le anya és apa, amikor bevállal 1-2-3-4 gyereket?

És lehetünk őszinték egymással? Önző az a felnőtt ember, aki tudatosan éli az életét és a gyerekei mellett saját magával is foglalkozik? Mit válasszunk, ha az egyik egy idő után kizárja a másikat? Mit tudunk tenni?

Ha az önmegvalósítást választjuk, akkor nem fogunk szaporodni? Ha nem szaporodunk, akkor vége az emberiségnek?

Te mit gondolsz?

 

 

Itt tudsz feliratkozni: LightCityLife

 

Ha tetszik, amiről beszélünk, akkor nyomj egy like-ot:

A bejegyzés trackback címe:

https://lightcitylife.blog.hu/api/trackback/id/tr448670014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása